“Паркуйтеся грамотно”: залишені на узбіччях авто будуть евакуйовувати (Відео)

Столичний голова поліції Києва дав розпорядження евакуйовувати всі автомобілі, які заважають снігоприбиральній техніці. Він також закликав містян не паркуватися на узбіччях доріг та у недозволених місцях. Про таке інформує “5 канал”.

Таку позицію підтримав і чільник столиці Віталій Кличко. Він закликав: “Паркуйте авта тільки в дозволених місцях. Не залишайте на узбіччі доріг, інакше снігоприбиральна техніка не зможе належним чином розчистити вулиці. Я звертаюся також до пішоходів: будьте уважними та обачливими!”.

Як відомо, сьогодні, 6 лютого, міська влада обмежила в’ізд вантажівок до Києва з 06:00 до 20:00, аби розвантажити автошляхи. На Бориспільській і Гостомельській трасах, де найбільше скупчення великогабаритного транспорту, відкрили пункти обігріву.

За даними КМДА, від ранку столицю від снігу прибирали 600 одиниць техніки та близько двох тисяч комунальників. Лише за ніч напередодні на дороги висипали понад 1700 тонн солі і майже стільки ж пісково-соляної суміші.

У міськраді рапортують, що ситуацію з негодою тримають на пульсі і закликають водіїв бути уважними на дорогах, притримуватися безпечної відстані та швидкості, не йти на обгін та за можливості пересісти на громадський транспорт.


Не пропустіть