Ввезення машин з Європи: названі найпопулярніші моделі

У зв’язку зі зниженням акцизів на ввезення вживаних автомобілів в Україні не спостерігається автобуму, однак деякі моделі користуються серйозним попитом з боку українців, пише politeka.net.

На думку експертів, бум ввезення б/у автомобілів з Європи не стався через низку причин, починаючи від відсутності в українців грошей і закордонних паспортів, закінчуючи більш дешевими схемами ввезення.

Однак деякі моделі все ж користувалися підвищеною популярністю. У зв’язку з новими правилами акциз на Renault Megane з двигуном в 1,4 л тепер становить всього 88 євро, а був більше 1900 євро, що, природно, позначилося на ціні.

Megane, за даними експертів, став найпопулярнішим б/у авто, ввезеним до нас з ЄС. За півроку 1931 шт. при середньому віці машини 5 років і середньою ціною 10,5 тис. євро. Зі старими ставками такий автомобіль обійшовся б у 13 тис. Євро.

На другому місці опинився Volkswagen Passat (1196 шт.), На третьому – Skoda Octavia (679 шт.). Найменше в першій десятці ввезли електромобілів – всього 276 шт. Nissan Leaf, в основному випуску 2013 р


Не пропустіть