Рейтинг найбільш «вигідних» в світі автомобілів

Відповідно до даних, оприлюднених фахівцями консалтингової компанії Vincentric, на сьогоднішній день модель Hyundai Elantra в масовому сегменті займає перше місце в рейтингу найбільш вигідних автомобілів по всьому світу, пише avtoblog.ua.

В ході дослідження в сегменті найбільш вигідних машин для придбання експерти брали до уваги витрату палива моделей, їх вартість, а також вартість технічного обслуговування. В цілому перераховані вище параметри враховувалися в період володіння автомобілями протягом п’яти років.

На другій сходинці після Hyundai Elantra найбільш вигідною моделлю, на думку Vincentric, став електрокар Mitsubishi i-MiEV в своєму сегменті.

У класі люксових моделей найвигіднішими для покупки стали відразу п’ять автомобілів: Audi A5, далі розташувалася Audi A3, потім Audi TT, а останні два місця розділили Audi A3 e-Tron і Volvo S90.

Перші два місця в списку найбільш вигідних позашляховиків і кросоверів зайняли Honda HR-V і Subaru Outback, а в рейтингу люксових автомобілів SUV-сегмента знаходяться моделі Infiniti QX60, BMW X5, Lexus NX200t і Lexus RX350.


Не пропустіть