Стало відомо, у кого з українських міністрів найдорожче авто

Хто володіє найдорожчим авто в Кабміні Володимира Гройсмана, пише cardiagram.com.ua.

У квітні українські чиновники завершили подачу електронних декларацій про доходи за 2016 рік.

Журналісти вирішили проаналізувати майно всіх міністрів і визначити, кому ж сьогодні належить найдорожчий автомобіль в Кабміні Володимира Гройсмана.

Як виявилося, сам прем’єр-міністр свій автомобіль продав. Хоча ще в декларації за 2015-й у нього значився Range Rover 2013 року. Але в минулому році глава уряду позбувся автомобіля. Тепер машина є тільки у його дружини: дружина Гройсмана володіє кросовером Volkswagen Touareg 2011 року.

А ось найдорожче авто знайшлося у власності сім’ї міністра енергетики Ігоря Насалика. У минулому році міністр купив собі люксовий седан – Mercedes S 500L 4Matic. У декларації зазначено, що авто обійшлося йому в 1,35 млн гривень. Хоча на сайті офіційного представника «Мерседес» в Україну ціни на S 500 4Matic стартують від 2,9 млн гривень.

Також дорогим автомобілем обзавелася і дружина Насалика. У минулому році дружина міністра купила преміальний кросовер – Mercedes GLE 400 4Matic. У декларації зазначено, що паркетник коштував 2,43 млн гривень.

Крім міністра енергетики торік автомобіль також купила родина міністра оборони Степана Полторака. Його дружина стала власником Mazda 3. Інформацію про вартість авто глава оборонного відомства не надав. У дилерів сьогодні таке авто коштує від 550 000 гривень.


Не пропустіть