В якому вигляді вживані електромобілі Tesla потрапляють в Україну (Фото)

Бум на електромобілі в Україні призвів до появи фірм, які займаються ввезенням і продажем б/в Nissan Leaf, Tesla та інших «електричок», пише autocentre.ua.

Не можна сказати, що ціни на уживані автомобілі в Україні нижчі, ніж у США та Європі, але вартість деяких екземплярів іноді викликає подив. Адже не може автомобіль в Україні (з урахуванням доставки і легалізації) коштувати як у країні, звідки він вивезений. У чому секрет?

Тільки вчора «Автоцентр» писав про б/у Тесла з аукціону, а сьогодні вранці наш кореспондент сфотографував під Києвом автовоз із битими електромобілями Tesla.

Для яких цілей ці машини ввезли в Україну – питання риторичне. Але не здивуємося, якщо через місяць-два в оголошеннях про продаж б/в Tesla з’являться дві щойно пригнані Тесли в ідеальному стані і, звісно, без пробігу по СНД і від першого власника…

Як багато електромобілів Тесла з пробігом потрапляють в Україну в такому вигляді, ми поцікавилися у засновника Tesla Club Ukraine Назара Шимоне-Давида:

«Точних цифр я не маю, але думаю, що відсотків 80, на жаль, биті. Більшість привезені зі США, а ми привозимо тільки європейські Тесли. Нові або уживані, але такі, що не були у ДТП», – зазначив він.


Не пропустіть