Названі найдешевші хетчбеки в Україні

В цілому можна сказати, що маючи в кишені до 350 000 гривень можна розраховувати на непоганий хетчбек від світових виробників. Втім, навіть якщо у вас менше грошей, ви все одно можете придивитися до іномарок. Адже багато моделей можна купити в розстрочку, передає CarDiagram

У тому випадку, якщо грошей не вистачає, а влазити в борги ви не хочете, зверніть увагу на українські хетчбеки. Правда, істотно дешевше іномарок буде коштувати хіба що ЗАЗ «Сенс».

Ще один варіант недорого хетчбека пропонує компанія, що працює під ім’ям Ravon – так тепер називаються автомобілі Daewoo, що збираються в Узбекистані на спільному підприємстві з американським концерном General Motors.

А ось з «Ладами» в Україні зараз проблема. У модельному ряду російської марки є бюджетна «Калина». Але в українських дилерів цей автомобіль зараз дуже важко знайти – «АвтоВАЗ» припинив їх поставки на наш ринок ще в минулому році. І в продажу залишилися поодинокі екземпляри.

Тим, хто шукає недорогий і в той же час економічний хетчбек, радимо придивитися до Renualt Sandero. Французи пропонують авто з сучасними бензиновими і дизельними моторами, витрата палива яких вас дуже порадує.


Не пропустіть