Знайдені в замку автомобілі «пішли з молотка» за $ 2 млн (Фото)

В початку минулого місяця, автомобільний світ бурхливо обговорював новина про знахідку цілої колекції старовинних класичних автомобілів в одному з швейцарських замків. Машини були просто забуті, багато з них були в ідеальному стані. На даний момент вдалося повністю розпродати колекцію, сума виручки склала більше двох мільйонів доларів.

А акціонерам вдалося виручити 2 026 000 євро, розпродавши колекцію менш, ніж за місяць. Один з найбільш дорогих автомобілів – Mercedes – Benz 300Sl Roadster в результаті довгих і палких торгів був доставлений власникові, який придбав його за 1 127 000 євро. Таким чином, даний автомобіль став найбільш дорогим з усієї колекції.

Ще одним цікавим екземпляром став Maserati Ghibli SS 1969 року, під капотом якого встановлений 4,9 – літровий силовий агрегат. Цю модель продали за 174,8 тисячі євро,однак автомобіль не брав участь в торгах, а був куплений за телефоном. Злегка дешевше оцінили кабріолет Aston Martin V8 Volante, який куплений за 172,5 тисячі євро. Крім нього, за 111 550 євро купили унікальний Rolls – Royce Phantom II Roadster.

Варто зазначити, що даний результат значно перевищив самі сміливі очікування, проте залишилися дві моделі, які не вдалося реалізувати, ними виявилися Benetton B191 і Porsche 934/5.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть