В Україні запустили у виробництво нову модель вантажівки

Завод Авто-Холдинг, м.Кременчук, що входить до складу Групи компаній АІС запустив в серійне виробництво чергову модель вантажного автомобіля – сільськогосподарський самоскид КрАСЗ-M43BC0. Автомобіль виробляється на базі шасі МАЗ-4381N2.

Самоскид – друга модель вантажного автомобіля на шасі МАЗ, яка встала на конвеєр заводу Авто-Холдинг. Раніше на заводі стартувало виробництво хлібних фургонів.

Бренд МАЗ за підсумком 5 міс. 2017 р займає лідерські позиції на ринку вантажних автомобілів. Продано 274 од. автомобілів, що на 88% більше аналогічного періоду минулого року. Частка ринку – 21%.* За словами директора з маркетингу Групи компаній АІС Сергія Боровика, – розширення лінійки МАЗ за рахунок нових моделей, вироблених на Авто-Холдингу дозволить зміцнити позиції бренду на ринку і запропонувати ексклюзивні рішення в сегменті фургонів і автомобілів для сільського господарства . А наявність у АІС національної торгово-сервісній мережі, дозволять запропонувати покупцям вантажної техніки оптимальні рішення в галузі автомобільного парку і мінімізувати витрати на його експлуатацію.

Самоскид КрАСЗ на базі МАЗ має одні з найкращих експлуатаційних характеристик в сегменті середньотоннажних автомобілів. Вантажопідйомність автомобіля 5,3 тонни, об’єм вантажного відсіку – 11,4 куб.м., висота борта 120 см.

КрАСЗ M43BC0 на базі шасі МАЗ-4381N2- двовісний автомобіль-самоскид з металевим кузовом і тристороннім зваленням, перекидається за допомогою гідравлічного механізму. Автомобіль призначений для перевезення і механічного розвантаження різних насипних і навалочних будівельних та інших сипучих вантажів господарського призначення по різних дорогах.

Вартість автомобіля з дизельним двигуном ММЗ Д-245.35Е5 посилання – 1 062 000 грн. **
Вартість автомобіля з дизельним двигуном ЯМЗ-53423.10 посилання – 1 197 000 грн. **

Новинка презентована на 29 міжнародній агропромисловій виставці АГРО-2017, яка проходить в г. Киев з 07 по 10 червня 2017 р

Виробник самоскида – завод Авто-Холдинг, входить до складу Групи компаній АІС. Продукція даного підприємства сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009. Виробничі потужності заводу до 4000 од. на рік. Перелік продукції, що виробляється: спеціалізовані фургони (промтоварні, термічні, хлібні), самоскиди, сміттєвози, автобуси, автомобілі швидкої медичної допомоги, ремонтні майстерні, спецавтомобілі для МВС та ін.

http://www.autoconsulting.com.ua/


Не пропустіть