Складено список найбільш вигідних автомобілів

Фахівці компанії Vincentric склали рейтинг найвигідніших автомобілів. Відповідно до їхніх висновків, серед масових легкових автомобілів переміг Hyundai Elantra. В основу цього рейтингу лягли данні про ціну ремонту, економічність, витрати на утримання та обслуговування автомобіля протягом 5 років, пише avtoblog.ua.

Варто відзначити, що автомобілі розділені на класи в п’яти сегментах. У класі масових автомобілів названі: Hyundai Elantra, Toyota Prius і Corolla. Згідно з розрахунками фахівців Vincentric, модель від Hyundai займає верхній рядок, за п’ять років господар автомобіля витратить близько 27 тисяч доларів. Таким чином, він заплатить практично повну вартість автомобіля.

Кращим серед електроавтомобілів названий Mitsubishi i-MiEV. Серед преміальних автомобілів перемогла марка Audi, в список потрапили моделі A3, A5 і TT. Потрапив сюди і Volvo S90, його утримання обходиться власникам приблизно в 80 тисяч доларів.

Рейтинг вигідності серед масових кросоверів очолив Subaru Outback, утримувати його обходиться в 37 тисяч доларів. Серед преміальних найвигіднішими названі Lexus NX200t і RX350. Infiniti QX60 названий найбільш вигідним в змісті повнорозмірних позашляховиків.

Компанія Vincentric займається оцінкою витрат на утримання автомобілів, аналітичний центр компанії знаходиться в штаті Мічиган. Фахівці компанії ведуть власну базу даних, яка щорічно оновлюється.


Не пропустіть