Land Rover збирається випустити нову модель автомобіля Defender

Компанія Land Rover незабаром збирається випустити нову модель автомобіля Defender, яка спрямована на увагу молодого покоління. Однак, виробники не збираються створювати нове покоління даного виду транспорту, пише vladtime.ru.

За словами представників компанії виробника стало ясно, що вони збираються випустити зовсім іншу модель, яка збереже всі відмінні характеристики Land Rover Defender. Проект став сміливим рішенням. Саме він принесе компанії більше уваги любителів автомобілів, зокрема молоді. Виробники зроблять відразу декілька версій новинки.

За словами представників компанії, в даній моделі будуть установлені бензинові і дизельні двигуни на 4 і 6 циліндрів. За словами дизайнера британської компанії, ця модель запозичить у минулій версії алюмінієву платформу і підвіску зі сталевими пружинами. За наданою інформацією від компанії, позашляховик презентуватимуть любителям автомобілів вже в середині 2018 року.

Варто нагадати, що раніше розглядалася установка силового мотора від Ford Focus RS під капот моделі Land Rover Defender.


Не пропустіть