ТОП-3 популярних німецьких марок автомобілів в Україні

Не всі німецькі марки автомобілів однаково популярні в Україні. Про що свідчать статистика продажів нових авто, яку проаналізувала CarDiagram.

Наприклад, не особливо шанують українці Opel. Очевидно, це пов’язано з тим, що німецька марка переживає не найкращі часи. І якщо ви подивитеся ТОП-30 найнадійніших автомобільних брендів, «Опеля» ви там не знайдете.

Не можна назвати лідером продажів і Porsche. Правда, тут причина зовсім інша – ціна. Автомобілі «Порше» занадто дорогі, щоб бути масовим продуктом. Хоча останнім часом справи у компанії в Україні йдуть дуже навіть непогано.
Та й з надійністю у Porsche все відмінно: виробник входить до трійки найбільш надійних марок авто.

Серед лідерів українського ринку по обсяг продажів в січні-травнем 2017-го – Mercedes. За п’ять місяців компанія продала 1 064 автомобіля. У порівнянні з минулим роком продажі німецької марки зросли на 19%.

У числі німецьких брендів «Мерседес» займає почесне третє місця. Якщо ж говорити про загальний залік, то тут «Мерс» входить в ТОП-10 популярних марок автомобілів в Україні.

На другому місці «німецького» рейтингу – BMW. З початку року баварці продали українців 1 200 автомобілів. Правда, продаж «Бумерів» останнім часом ростуть не так стрімко, як у «Мерседеса»: в січні-травні показник покращився лише на 0,8%. Так що, цілком можливо, що скоро співвітчизники поміняються місцями.

У ТОП-10 популярних брендів в Україні BMW посідає дев’яте місце.

Ну, і найбільш популярний німецький бренд українців – Volkswagen. За п’ять місяців компанія продала в країні 2 168 авто. У порівнянні з минулим роком продажі марки зросли на 17,8%.

У ТОП-10 популярних брендів в Україні Volkswagen посідає третє місце.


Не пропустіть