Найпопулярніший кросовер в світі отримав систему автономного управління

Японський автомобільний бренд Nissan представив позашляховик Nissan X-Trail з системою автономного управління ProPilot. Про це повідомляють в прес-службі компанії, пише autonews.ua.

Новий Nissan X-Trail став другою моделлю Nissan після Nissan Serena, яка оснащується системою автономного управління ProPilot. Дана система дозволяє в автономному режимі прискорювати і сповільнювати автомобіль, а також повертати під час руху в межах однієї смуги. Продажі Nissan X-Trail з системою ProPilot вже почалися в Японії.

У новому Nissan X-Trail крім появи системи ProPilot, також були внесені зміни системи інтелектуальної допомоги при парковці. У тому числі модель отримала нову функцію «hands-free» для задньої підйомної двері з електроприводом. Щоб привести в дію механізм автоматичного відкриття дверей багажника, достатньо всього лише провести ногою під заднім бампером.

Nissan X-Trail, який є найбільш популярним кросовером в світі, здобув світову популярність завдяки своїй відмінній керованості і використанню інноваційних технологій, включаючи системи інтелектуального екстреного гальмування, а також систему кругового огляду з інтелектуальним помічником парковки.


Не пропустіть