Україна закупила нові самоскиди БЕЛАЗ

ВАТ «БелАЗ» підписало контракт на поставку кар’єрних самоскидів з великими гірничодобувними підприємствами України – ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг» і ПрАТ «Новотроїцьке кар’єрне управління», пише Автоцентр

В рамках турніру в Україні бізнес-форуму, організованого Білоруською торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України, пройшли продуктивні переговори представників білоруських і українських підприємств, зацікавлених у розвитку співпраці в сферах машинобудування і промислового виробництва.

За підсумками переговорів генеральний директор ВАТ «БелАЗ» керуюча компанія холдингу «БелАЗ-ХОЛДИНГ» підписав контракти на поставку п’яти кар’єрних самоскидів БелАЗ-75131 вантажопідйомністю 130 тонн в ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг», а також двох кар’єрних самоскидів БелАЗ-75473 вантажопідйомністю 45 тонн в ПрАТ «Новотроїцьке кар’єрне управління».

«В Україні працює понад 2 тис. кар’єрних самоскидів БЕЛАЗ. Якщо взяти сумарно самоскиди інших виробників, то їх всього 170. Частка БелАЗ становить понад 90%. Ми зберігаємо свої позиції на українському ринку. Для поставок спокійно їхати у відпустку, у нас створена потужна товаропровідна мережа. З керівниками провідних українських видобувних компаній налагоджений прямий контакт», – зазначив Генеральний директор ВАТ «БелАЗ» Петро Пархомчік.


Не пропустіть