Продемонстрували автотрактор на базі КрАЗ-6322 з новим обладнанням (Відео)

Мобільний енергетичний засіб МЕМ-330 на базі шасі КрАЗ-6322 обладнали новим, семикорпусним оборотним плугом, пише autocentre.ua.

Автотрактор або мобільний енергетичний засіб МЕМ-330 на базі повноприводного шасі КрАЗ-6322 (6х6) пройшло нові випробування – в дослідному господарстві «Оленівське» ННЦ «ІМЕСГ».

Цього разу машина працювала з напівпричіпним семикорпусним оборотним плугом завширшки 2,8 м – Hektor 1000 від виробника Vogel Noot. В ході випробувань відпрацьовувалася схема руху і робоча швидкість агрегата. Нинішнього літа МЕМ-330 вже пройшов випробування в полі – з навісним плугом.

Нагадаємо, що МЕС-330 був розроблений ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» в партнерстві з ПАТ «АвтоКрАЗ». Дебют спільного проекту відбувся на Міжднародній агропромисловій виставці “Агро-2017”, що відбулася в Києві в червні 2017 року.

Новаторство МЕМ в його багатофункціональності. Машина може ефективно виконувати роль колісного трактора, працюючи з плугом або сівалкою, а також бути задіяна на транспортних операціях – зі швидкістю до 80 км/год. Для роботи з навісним обладнання є навісна гідравліка і коробка відбору потужності. Крім того, на МЕМ-330 можна встановити звичайний самоскидний кузов і використовувати КрАЗ за прямим призначенням.


Не пропустіть