Київ потоне в пробках на невизначений термін

З 16 вересня на Набережному шосе Києва буде обмежено рух на невизначений термін через проведення ремонтних робіт.

Як повідомляє прес-служба «Київавтодору» на своїй сторінці в ФБ, ремонт буде проходити на ділянці від моста Метро до Поштової площі. Чекає своєї черги і вул Теліги.

Днями розпочався капремонт транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та Гната Юри. Тривають ремонтні роботи шляхопроводів на Одеській площі і проспекті Науки, на бульварі Вацлава Гавела, а також капремонт на транспортній розв’язці на Нивках, вулицях Льва Толстого, Володимирській, Віфлеємської.

Ще один ремонт, – на перетині проспекту Перемоги та вул. Щербаківського планують завершити в жовтні. Закінчуються роботи на Кільцевій дорозі (зроблено на 95%), а також на Набережній-Корчуватській.

До речі, ще на півроку обмежать рух на вул. Борщагівській на ділянці від провулка Ковальського до Повітрофлотського проспекту – через ремонт водопроводу. До кінця року стартує капітальний ремонт на вулицях Дегтяренко, Алма-Атинській, транспортних розв’язок біля метро «Осокорки», «Позняки» та «Харківська».

Нагадаємо, сьогодні ввечері, 15 вересня, з 21.00 в Києві перекриють Хрещатик у зв’язку з підготовкою до проведення Дня подяки.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть