Опубліковано 5 найбільш ненадійних позашляховиків (ФОТО)

Експерти J.D. Power and Associates та Consumer Reports провели опитування серед автолюбителів і склали список найненадійніших моделей позашляховиків, пише Твоя МАШИНА.

Chevrolet Suburban / GMC Yukon XL

За словами читачів видання Consumer Reports, цей позашляховик розчарує дешевим пластиком у салоні та відсутністю запчастин на ринку. В плані надійності модель отримала лише один бал з п’яти. Як зазначили власники, найчастіше ламаються екземпляри, яким більше трьох років.

Jeep Cherokee

У J.D. Power and Associates відмічають ненадійність двигуна Jeep Cherokee. Також до цієї моделі непросто знайти запчастини й аксесуари. Трансмісія теж залишає бажати кращого.

Nissan Pathfinder

На думку спеціалістів J.D. Power and Associates, у цього японського позашляховика слабенький мотор і дуже бюджетна обробка салону. Крім того, власники моделі скаржаться на постійні проблеми з КПП.

Range Rover Sport

Розхваленому британському позашляховику дісталось не менше ніж попередникам. Range Rover Sport розчарував автолюбителів майже усім. Недарма, автіку внесли до ганебного рейтингу – «10 найгірших автомобілів 2017 року».

Dodge Ram 2500/3500

Постійні проблеми з паливною системою, жорстка підвіска, дефіцит запчастин та інші «сюрпризи» опустили агресивний американський пікап на дно рейтингу.


Не пропустіть