У Німеччині показали автомобіль, який не ламається (Фото)

Автомобіль, який не ламається? Так, саме так. Як стверджують в німецькій компанії Partisan Motors, що розробила найнадійніше авто, на нього поширюється 100-річна гарантія!

Справедливості заради треба сказати, що це не передбачає абсолютно безтурботну експлуатацію авто протягом 100 років. Гарантія поширюється на основні вузли і агрегати, в разі виходу з ладу яких компанія обіцяє безкоштовно їх замінити або відремонтувати.

Скільки ж коштує автомобіль, який не ламається? Partisan Motors поки що не називає ціну і зазначає, що позашляховик можна «підігнати під себе», оскільки його платформа дозволяє робити 5-дверний варіант, пікап і навіть 6-ти або 8-колісну модифікацію. Можливо і бронювання невбиваного позашляховика.

Що трохи бентежить – мотор. Перші серійні екземпляри будуть оснащуватися 2,8-літровим турбодизелем Fiat потужністю 150 к.с. Невже він зможе пропрацювати 100 років? Мабуть, саме він і буде тим «розхідником», заміну і ремонт якого німецька компанія буде здійснювати за свій рахунок.

Так чи інакше, але в Німеччині стверджують, що 100-річна гарантія пояснюється простотою конструкції і легкою ремонтопридатністю всіх елементів, які використовуються в автомобілі.

Джерело topgir.com.ua

Не пропустіть