BMW представила гібрид за 3 400 євро (Фото)

Новий велосипед BMW може проїжджати на одній електротязі до 100 км

Компанія BMW представила чергову новинку – новий велосипед BMW Active Hybrid. Він дозволяє як крутити педалі вручну, так і їхати на електротязі.

Гібридний велосипед втілив в собі складний дизайн і сучасну техніку.

Модель оснащена електродвигуном, який подає вихідний струм 250 Вт і 90 Нм за допомогою знімного акумулятора ємністю 502 Вт*год, що забезпечує пробіг на одному заряді до 100 км. Мотор і акумулятор вбудовані в алюмінієву раму, яка, до всього іншого, володіє активними аеродинамічними елементами, що поліпшують баланс при прискоренні і гальмуванні.

Крім цього, велосипедист може вибрати один з чотирьох доступних режимів потужності мотора – від ECO (+ 50%) до TURBO (+ 275%). Максимальна швидкість BMW Active Hybrid в “моторному” режимі встановлена ​​на позначці 25 км/год.

Також у BMW Active Hybrid є роз’єм micro USB і функція Bluetooth, так що власник “байка” може з легкістю користуватися своїми гаджетами під час руху. Ззаду знаходиться світлодіодний ліхтар, вбудований в алюмінієвий бризговик – він підвищує безпеку. Доступний велосипед в двох кольорах – Frozen Black і Arctic Silver.

Ціна BMW Active Hybrid – 3,4 тис. євро. Новинка вже доступна для замовлення у дилерів BMW.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть