Надійність і практичність: Названі найпопулярніші автомобілі в світі

Найбільші автовиробники опублікували результати продажів своїх нових автомобілів в США в жовтні 2017 року. Лідерами продажів як і раніше є пікапи і позашляховики.

General Motors

Концерн GM повідомив про зниження своїх продажів в США в жовтні на 2,2%. Проте, GM каже, що за звітний період у нього виросли продажі пікапів, спорткарів і позашляховиків.

Минулого місяця GM трохи знизив кількість непроданих автомобілів на складах. Мабуть, це сталося, в тому числі і через гальмування виробництва нових автомобілів в третьому кварталі 2017 року.

Ford
У компанії Ford в жовтні продажі нових автомобілів на американському ринку збільшилися на 6,2%. Це відбулося головним чином завдяки різкому стрибку продажів пікапів F-Series.

Toyota
Компанія Toyota в жовтні збільшила продажі на 5,2%. Американці стали більше купувати пікапи, позашляховики і кросовери цього бренду, і менше – седанів. Продажі люксових седанів Lexus знизилися на цілих 27,9%.

Fiat Chrysler Automobile
У концерну FCA продажі нових автомобілів в жовтні в Сполучених Штатах знизилися на 13%. При цьому збільшилася реалізація позашляховиків, кросоверів і пікапів.

Nissan
У компанії Nissan в жовтні в США на 12,9% підскочили продажі пікапів, позашляховиків і кросоверов. Але в цілому продажі знизилися на 8,4%.

Honda
Honda оголосила, що її продажі в жовтні на американському ринку в цілому зменшилися на 1%. У цій компанії чомусь на 3,9% скоротилися продажі позашляховиків. У інших найбільших автовиробників все навпаки.

Очікується, що в 2017 році в США буде продано приблизно 18 млн. нових автомобілів, що на 500 тисяч більше, ніж в 2016 році.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть