Toyota привезе в Україну новий Prado з потужним двигуном

Новий Toyota Land Cruiser Prado, який офіційно презентували на  Франкфуртському автосалоні, вже доступний для замовлення. Представники Toyota запевнили, що незабаром на українському ринку з’явиться найпотужніша версія позашляховика, передає Твоя МАШИНА.

Дизайн нового Land Cruiser Prado зазнав суттєвих змін, особливо в передній частині. Також з’явились нові опцій. Серед них – система панорамного огляду з 4 камерами (передня, задня і дві бічні), активний круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху, система автоматичного дальнього світла та розпізнавання знаків.

Втім, навіть після рестайлінгу Land Cruiser Prado залишився одним з найпідготовленіших і найпотужніших позашляховиків у своєму сегменті.

Українським шанувальникам японського бренду оновлений позашляховик буде доступний з трьома варіантами двигунів. Це бензиновий 2,7-літровий агрегат на 4 циліндри з віддачею 163 «коней», дизельний двигун об’ємом 2,8 л і потужністю 177 кінських сил, а також 4,0-літровий 6-циліндровий мотор потужністю 282 к.с.


Не пропустіть