Українці назвали найкрасивішу автомобільну новинку 2018 року

Днями були оголошені переможці в номінаціях конкурсу “Автомобіль року в Україні 2018”, вибрані з 45 моделей. Автівкою з найкращим дизайном визнаний Land Rover Range Rover Velar, передає AutoUniversum.

У конкурсі, який проводиться щорічно з 2001 року, брали участь автомобільні новинки українського ринку, презентовані з 20.11.2016 по 20.11.2017.

Від компанії Land Rover дві моделі – розкішний позашляховик Land Rover Discovery (дебютував в квітні 2017-го) і авангардний Range Rover Velar (представлений в серпні 2017 року) здобули перемогу в номінаціях «Найкращий повнорозмірний SUV» та «Дизайн року» відповідно.

Перший обійшов таких потужних конкурентів, як Toyota Highlinder і Porsche Cayenne. Другий виграв в номінації, за перемогу в якій боролися всі учасники проекту.

Саме завдяки тому, що розробники Velar зробили акцент на футуристичному нестандартному і яскравому дизайні, автомобіль зміг обійти інших претендентів і отримав заслужену нагороду.

Вирішальне значення для просунутого дизайну Range Rover Velar мають плавні лінії корпусу, висувні дверні ручки врівень з корпусом, інноваційні ультратонкі матрично-лазерні LED фари, найсучасніший салон з двома вбудованими в консоль десятидюймовими сенсорними дисплеям, яким немає аналогів у інших марок.


Не пропустіть