Перша поїздка на детейлінг

Перша поїздка на детейлінг викликає масу питань: як вибрати студію, які послуги замовити, скільки коштує детейлінг і як формуються ціни. Відповіді на ці питання у нашій статті.

Дещо можна зробити і самостійно: мийку підготовку до зими підготовку до літа догляд за дисками догляд за склом догляд за шкірою

Як вибрати студію детейлінг
Хороша студія повинна виглядати на вищому рівні. Пояснимо чому. Детейлінг це недешева послуга і досить прибутковий бізнес. Якщо студія виглядає як звичайна автомийка, це може говорити про дві речі: або студії не вистачає грошей (а значить клієнтів і досвіду), або керівництво не вкладає гроші в розвиток бізнесу (а значить в якість послуг). Щоб перша поїздка на детейлінг була успішною, розповімо, що обов’язково повинно бути в гарній студії такій як http://car-care.com.ua:

Чистота і порядок в приміщенні Інструмент повинен бути розкладений по поличках, полірувальні кола очищені, а мікрофібри випрані. Якщо в приміщенні багато пилу, вона обов’язково осяде на протиральних рушниках і спонж для нанесення захисних покриттів. Пил і частки бруду це абразиви, які залишать мікроподряпини і знецінять роботу полірувальника.
Співробітники у фірмовій уніформі Уніформа знак приналежності до професії, як халат хірурга і кухарський ковпак. Якщо керівництво студії детейлінг стежить за зовнішнім виглядом співробітників, велика ймовірність, що воно не випускає з уваги і інші деталі, які впливають на якість послуг.
Професійне освітлення з точковими і лінійними джерелами світла. Без цього неможливо побачити всі пошкодження і правильно оцінити результат роботи. Щоб зрозуміти, наскільки важливим правильний світло, подивіться на екран свого смартфона спочатку при кімнатному освітленні, а потім на яскравому сонці і порівняйте кількість подряпин.
Сучасне обладнання: короткохвильові інфрачервоні сушки, пірометр, широкий спектр полірувальних і шліфувальних пристроїв, товщиномір, мікроскоп, пилососи та екстрактори, пристрої для хімчистки.
Системи зберігання техніки та автохімії: закриті шафи, стелажі, пересувні системи і розвантажувальні пояса.
Широкий набір автохімії. У детейлінг у кожного засобу дуже вузька область застосування, тому таких засіб повинен бути багато: автоскраби, синтетичеких глина, хімічні очисники, різні воски, захисні агенти, консерватори, кондиціонери, гідрофобні покриття і ще багато-багато всього.
Асортимент кварцових покриттів для різних поверхонь автомобіля: кузова, стекол, фар, дисків, інтер’єрного пластика. Універсальних кварцових покриттів не буває. Різні поверхні автомобіля знаходяться в різних умовах і вимагають різних складів і температури гарту.


Не пропустіть