Названо, які функції в автомобілі є найважливішими

Легендарним німецький автовиробником Mercedes розпочав цілу програму, в якій легендарний автобренд викладає на YouTube ролики, в яких розповідає яким повинен бути ідеальним автомобіль. Причому критерії ідеальності визначають безпосередньо фахівці з Mercedes.

В одному з останніх роликів визначалися найважливіші для автомашини функції. Так на п’яте місце фахівці іменитого бренду розмістили необхідність наявності комфортабельних крісел. Саме крісла є одним з тих показників, які демонструють статусність автомобіля.

Четверте місце зайняла система Crosswind Assist, її зазвичай використовують на на габаритних автомобілях комерційного спрямування, наприклад, на фургонах Mercedes Sprinter. Завдяки цій системі водій має можливість контролювати автомобіль при сильному вітрі.

На третьому місці розташувався ідеально чистий салон. У цьому питанні в Mercedes досягли успіху, так як виробник застосовує салонні фільтри високої якості. Ці фільтри не дають можливості потрапляти в салон транспортного засобу пилу.

Друге місце зайняла така важлива функція як система Magic Ride Control. Вона проводить сканування дороги попереду автомобіля, причому робить це в режимі реального часу і змінює настройки підвіски, в залежності від якості поверхні дороги.

Ну і найважливішою і необхідною функцією фахівці назвали систему Mercedes Fit і Healthy. Вона стежить за фізичним самопочуттям водія, контролюючи його серцевий ритм. Все це відбувається через встановлені на рульовому колесі датчики.


Не пропустіть