Офіційно представлений найдоступніший кросовер Lexus UX (Фото)

До Женеви японська марка привезла серійну версію свого маленького кросовера, який створений на новій платформі і оснащений варіатором.

Розміри нового компактного кросовера Lexus UX наступні: довжина – 4 495 мм, ширина – 1 840 мм, висота – 1 520 мм. Розмір колісної бази 2 640 мм. «Паркетник» розробили на новій платформі GA-C, яка забезпечує відмінну керованість і низький центр тяжіння.

Серійна версія кросовера отримала деякі стилістичні рішення від однойменного концепту, який був представлений в 2016 році.

Модель буде доступна з 2,0-літровим 170-сильним мотором, який буде працювати з варіатором, розробленим компанією Lexus.

Також буде пропонуватися гібридна версія UX, яка буде базуватися на 2,0-літровий мотор. Потужність силової установки цієї версії складе 178 кінських сил. Гібридна версія отримає повний привід.

Модифікацію Lexus UX F Sport оснастять агресивним зовнішнім виглядом, системою активного придушення крену і переналаштованою підвіскою.

На ринку Lexus UX буде конкурувати з Infiniti QX30, Mercedes-Benz GLA, Audi Q3 і компактними кросоверами BMW. У продаж новий японський кросовер надійде в 2018 році, а ціни і комплектації будуть озвучені ближче до старту продажів.


Не пропустіть