Співробітникам Audi видали премії $ 5 900 за хороші продажі в 2017 р

У наш час добре бути співробітником Audi. Компанія не тільки знаходиться у відмінній формі, але і дуже щедра по відношенню до свого персоналу. Черговим підтвердженням цього стала виплата бонусів за дуже успішний 2017 фінансовий рік. За виконану роботу всі співробітники Audi в Німеччині отримали бонус в розмірі € 4 770 або більше $ 5 900 за поточним обмінним курсом.

В кінці 2017 року штат Audi на двох німецьких заводах в Неккарзульмі і Інгольштадті становив близько 60 000 співробітників. У порівнянні з попереднім роком, коли Audi теж виплачувала премії за успішний 2016 й рік, в цьому винагорода збільшилася на значні: € 1 620 (близько $ 2 000). Як і минулого разу, співробітники отримають разом з премією відрахування в пенсійний фонд.

Голова ради директорів Audi Пітер Мош сказав: «Збільшення премії Audi своїм співробітникам – це заслужена нагорода за рік напруженої роботи, що дозволило компанії залишитися на рейках успіху».

Audi не є єдиним автовиробником, що роздає бонуси своїм працівникам після успішного фінансового року. У Daimler і General Motors надходять також. За успішний 2017 рік вони виплатять своїм співробітникам премії по $ 7 070 і $ 11 750 відповідно.

Повертаючись до Audi, для неї 2018 рік має стати черговим роком успіху, враховуючи плани виробника показувати новий автомобіль кожні три тижні. Це обіцяє нам ще не менше 17 новинок. Деяка частина з цього числа припадає на різні модифікації нового покоління A6, а також на перший електромобіль E-Tron, флагманський кросовер Q8, “гарячий” SQ2, новий Q3 і компактний A1. Ми також можемо побачити перший в історії RS5 Sportback і, можливо, A6 Avant разом з R8 початкового рівня з шестициліндровим двигуном.


Не пропустіть