Новий Renault Duster офіційно представили в Україні

29 березня, в Україні офіційно представили друге покоління Renault Duster – бестселера українського ринку і не тільки. Ціна стартує від 433 709 гривень. Новинка вже доступна у продажу, повідомляє AutoUniversum.

Кузов повністю оновлений, передня частина нагадує Koleos. Звертають на себе увагу стильні рейлінги, збільшена решітка радіатора в хромованому обрамленні, фірмові С-образні світлодіодні фари (до речі – автоматичні), декоративні позашляхові захисні елементи на передньому і задньому бамперах.

Інтер’єр – абсолютно новий, ергономічний і високоякісний. Серед “фішок” салону відзначимо повністю нові центральну консоль і панель приладів, камеру заднього виду, сенсорний екран мультимедійної системи, а також такі функції, як безключовий доступ, клімат-контроль, система моніторингу “сліпих” зон.

Модульні сидіння дозволяють налаштувати салон відповідно до потреб. Водійське крісло оснащене поперекової підтримкою і вбудованим підлокітником.

В Україні Renault Duster 2018 доступний з бензиновим 1,6-літровим 115-сильним мотором або дизелем об’ємом 1,5 літра і потужністю 110 к.с. Варіанти приводу – передній і повний, трансмісії – 5 або 6-швидкісна МКПП або 6-швидкісна роботизована з 2-ма зчепленнями.


Не пропустіть