У Києві продемонстрували рідкісний автобус ЛАЗ (Відео)

У Києві з 27 квітня по 01 травня проходить найбільший технічний фестиваль країни, на якому можна побачити багато рідкісних автомобілів минулих років, в тому числі і автобуси як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва.

У Державному музеї авіації в Києві проходить найбільший технічний фестиваль України, на якому демонструються дивовижні автомобілі минулого і сьогодення. Серед цікавоъ техніки варто відзначити автобус ЛАЗ-5208, виготовлений на Львівському автобусному заводі в 1994 році в єдиному екземплярі, – передає Автоцентр.

Його відмінна риса – високопалубний пасажирський салон з збільшеними за обсягом багажними відсіками під підлогою. Даний автобус був недавно викуплений ентузіастами проекту «Кофейбус» і найближчим часом буде відреставровано.

На фестивалі можна також познайомитися і з іншими автобусами Львівського бренду. Серед них – автобус ЛАЗ “Україна”, який кілька десятиліть тому так і не пішов у серію. Представлена ​​також і сучасна низькопідлогова модель СityLAZ з двигуном MAN Євро 5. Виробництво таких машин буде розгорнуто в найближчим часом на підприємстві в Дніпродзержинську.


Не пропустіть