Новий кросовер Hyundai Tucson зафіксували на фото

У Південній Кореї на стоянці біля дилерського центру вдалося сфотографувати оновлений кросовер Hyundai Tucson. Дана модель автомобіля була презентована в березні нинішнього року.

До сих пір товарні версії автомобілів Hyundai Tucson не надходили в дилерські салони, а також не були оголошені ціни на кросовер. Судячи з усього, продажі оновленого автомобіля в першу чергу почнуться на домашньому ринку.

Hyundai Tucson 2019 року оснастили збільшеною каскадною решіткою радіатора, переробленими бамперами, модернізованою головною оптикою і подвійною насадкою на вихлопній трубі, а також задні ліхтарі обзавелися іншим малюнком LED-матриць.

Салон оновленого кросовера помітно змінився, тут сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи тепер знаходиться над передньою панеллю. Також в інтер’єрі автомобіля з’явилася вдосконалена приладова панель і більш зручні крісла. Список оснащення поповнився інтелектуальним круїз-контролем, системою контролю втоми водія, камерами кругового відеоогляду і системою запобігання фронтальних зіткнень.


Не пропустіть