Honda розпочала виробництво нового седана

На початку весни поточного року на Нью-Йоркському автосалоні був презентований гібрид третього покоління Honda Insight, який придбав форму купеподібного седана. Сьогодні ж в штаті Індіана новинка вийшла на конвеєр. Представники виробника заявили, що загальний об’єм інвестицій у виробництво гібридного автомобіля склали понад шістдесят один мільйон доларів.

Honda Insight отримала задню підвіску, а також передні стійки Макферсон. Капот виконаний з висококласного алюмінію. Під ним буде розташовуватися бензиновий атмосферний силовий агрегат об’ємом в півтора літра, а також два електричні мотори, один з яких працює, як генератор, а другий обертає передні колеса. Загальна потужність силової установки становить, сто п’ятдесят три кінські сили. Витрата палива в режимі міського руху становить чотири з половиною літра на сотню кілометрів. На одній електротязі машина не зможе проїхати більше півтора кілометрів. Батарея, що забезпечує автономність роботи, буде розташовуватися під заднім сидінням.

У комплектацію гібрида третього покоління увійдуть диски на шістнадцять і сімнадцять дюймів, обігрів бічних дзеркал, електропривід люка, клімат-контроль двозонного типу, цифрова приладова дошка, оббивка крісел з перфорованої шкіри і багато іншого, включаючи найпопулярніші системи безпеки. Продажі призначені на початок літа, проте ціни поки що тримаються в таємниці.


Не пропустіть