Експерти назвали найнадійніші кросовери 2018 року

Рейтинг був складений з урахуванням рейтингів і даних таких компаній, як Consumer Reports і JD Power, які спеціалізуються на складанні рейтингів найнадійніших автомобілів на підставі даних, отриманих від власників.

У зв’язку з тим, що на світовому ринку все більше популярності набирають кросовери і позашляховики, будучи одними з найбільш бажаних і був підготовлений подібний рейтинг, який може допомогти у виборі преміального кросовера або позашляховика.

Так, експерти назвали найнадійніші преміальні кросовери 2018 року. На останній сходинці списку виявився Porsche Macan, який отримав хороші оцінки як від Consumer Reports, так і від JD Power.

На дев’ятій сходинці опинився Lexus RX, який до того ж є ще й одним з найпопулярніших моделей в своєму сегменті.

Ще більш надійним вважається модель Lexus NX, а ось на сьомому рядку опинився Buick Encore, який отримав максимальний бал за версією Consumer Reports.

Шосте місце в списку найнадійніших дісталося BMW X5, а на п’ятому і четвертому місці розташувалися ще два представника німецької марки – BMW X3 і BMW X1. Кросовери Audi Q5 і Audi Q3 виявилися на третій і другій сходинці відповідно, а на вершині рейтингу виявився Acura RDX.


Не пропустіть