Компанія Porsche показала оновлений кросовер Macan (Відео)

Компанія Porsche опублікувала відео оновленого кросовера Macan. У ролику показані випробування прототипів в Південній Африці – в умовах бездоріжжя, на асфальтових та гравійних дорогах, а також на висоті 3400 метрів над рівнем моря в Лесото.

Інформації про рестайлінг «Макана» поки не дуже багато. Очікується, що автомобілю злегка «підтягнуть» зовнішність, додадуть нову панель приладів і мультимедійну систему з збільшеним дисплеєм в дусі нового «Кайенна» і «Панамери». Також в конструкції машини збільшиться кількість використовуваного алюмінію.

Крім того, двигуни оновленого «Макана» стануть потужніші. Передбачається, що віддача базового варіанту зросте з 252 до приблизно 300 кінських сил, а в модифікації S – з 340 до 360 сил.

Варіант Turbo зроблять потужнішим на 40 сил, форсувавши 3,6-літрову «шістку» до 440 сил. Дизельного двигуна і гібридної силової установки у моделі не буде. Гібрид, ймовірно, з’явиться тільки у машини наступного поколіня. Премєра моделі відбудеться в кінці цього місяця. Першими оновлений «Макан», як очікується, отримають китайці.


Не пропустіть