Компанія Lexus представила оновлене купе RC

Оновлене купе RC, версії 2019 року, створене конструкторами компанія Lexus, продовжує образ флагманської моделі – LC. Презентація нового авто намічена на жовтень, і відбудеться на автосалоні в Парижі.

Від попередньої моделі нове купе відрізняється доопрацьованою головною оптикою, новими повітрозабірниками, які вбудовані в бампер, а також новою решіткою радіатора. При цьому, прес-центр компанії Lexus зазначив, що були проведені доопрацювання кузова автомобіля для поліпшення його аеродинамічних якостей, крім того, була перенастроєна підвіска, встановлені амортизатори від іншого бренду.

Відносно внутрішньої обробки можна сказати, що тепер на приладовій панелі можна знайти стильний аналоговий годинник, а також виробник заявляє про можливість замовлення унікальних кольорів внутрішніх панелей.

Фахівці компанії попрацювали і над силовою установкою цього купе – тепер дволітровий наддувний чотирициліндровий мотор істотно краще реагує на натиснення педалі газу, що значно поліпшило загальну поведінку купе на дорозі.


Не пропустіть