На український авторинок вийшов новий купе-кросовер

На український авторинок вийшов новий купе-кросовер Audi Q8.

Середня вартість автомобіля складає близько 100 тис. євро і традиційно залежить від комплектіції. Добре оснащені екземпляри будуть коштувати ще дорожче – від 120 тис. євро.

Незважаючи на індекс – Q8 – це не найбільший кросовер в модельному ряду бренду Audi. Він на 4 см. коротше Audi Q7 і трохи нижче, але перевищує розміри Q7 по ширині.

Кросовер має унікальний дизайн, що робить його абсолютно не схожим на побратимів по модельній лінійці бренду Q7 і Q5. Попереду розміщена дворівнева оптика, нова радіаторна решітка, ззаду – чорна лінія ліхтарів.

На передній панелі купе-кроссовера розташовується великий сенсорний екран, який дозволяє управляти різними системами автомобіля.

Силовий агрегат Audi Q8 – це мікрогібрид з 48-вольтовою системою живлення. Стартер-генератор дозволяє беззвучно запускати двигун і глушити його при зупинках. Автомобіль, на вибір власника, комплектується одним з 3-х варіантів підвіски, 2-є з яких пневматичні. Пневмопідвіска дозволяє змінювати кліренс аж до 254 мм.

Модель оснащується повним приводом. У звичайному режимі тяга двигуна розподіляється між осями в співвідношенні 40:60, але може перерозподілятися аж до 100% на одну з осей.

Офіційні презентації Audi Q8 для клієнтів і тест-драйви стартували 31 серпня.

Джерело avtolubiteli.club

Не пропустіть