В Україні випустили ще один шестиколісний Гелендваген (Відео)

У Луцьку майстри місцевого тюнінгового ательє створили унікальний автомобіль, основою для якого послужив старий Гелендваген. Тепер у нього шість коліс! Схоже, українці особливим чином полюбили Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, адже вже не в перший раз створюють на нього репліку.

Давайте будемо відверті: при наявності фінансових можливостей підготувати шестиколісний Гелендваген не складе великих труднощів. Публіка не досвідчена щоденними зустрічами з таким рідкісним автомобілем (всього було створено 100 примірників), тому ймовірність відрізнити репліку від оригіналу дійсно мала.

Саме цим проектом варто віддати належне – в його основі лежить оригінальний Гелендваген, нехай і G500 1999 року. Більш того, майстри зуміли оснастити всюдихід дійсно повним приводом, зробивши всі три мости привідними. А кузовні панелі, на кшталт задніх крил, були виготовлені за оригінальними кресленнями.

Виходить, реплікою Mercedes-Benz G63 AMG 6 × 6 цей автомобіль можна назвати досить умовно. Правда, досвідчені автомобілісти помітять різницю всередині. Про себе дає знати старий інтер’єр кінця минулого століття. Правда, в обробці використовували велику кількість простроченої шкіри, тому «підміну» помітять не всі.

Автомобіль виставили на eBay за $ 250 000. Дорого, але значно дешевше оригіналу, який тепер навіть не можна купити. Автори сподіваються продати автомобіль раніше, ніж з Daimler зв’яжуться з ними з питань неліцензійного використання дизайну.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть