Що залишилося від машини лідера «АвтоЄвроСили» (Фото)

Увечері 8-го листопада під Києвом лідер «Авто Євро Сили» спалив свій Range Rover в знак протесту проти бездіяльності уряду. Олег Ярошевич зробив це, щоб довести, що стримує обіцянки на відміну від представників влади.

Активіст збирався підпалити машину під будівлею Верховної Ради, але йому перешкодили силовики. Тому він спалив її десь за містом, де пожежа не загрожувала оточуючим. Про це Інформатор дізнався з прямого ефіру Олега на сторінці «Авто Євро Сила» в Facebook.

Протестуючий заявляв про вчинок раніше на акції. За його словами, таким чином він домагався того, щоб у Верховній Раді проголосували за правки в законопроекті про «євробляхи», а саме знизили ціну на розмитнення вживаних автомобілів. Олег Ярошевич вважає, що для більшості людей, які купили права користування авто на європейській реєстрації за 1500 €, дешевше спалити свою машину, ніж придбати її і розмитнити за прийнятими сьогодні законам.

Олег сказав, що не шкодує про вчинок і стверджує, що доб’ється справедливості для народу, чого б це не коштувало. Адже вважає це своїм обов’язком, як лідера організації «Авто Євро Сила».

На даний момент останки від Range Rover перевезли на територію офісу організації «Авто Євро Сила». Вщент згоріла машина стоїть на парковці будівлі, з якоїсь причини у неї відсутні всі четверо дверей. Для чого активіст перемістив авто, невідомо. Але швидше за все, він зробив це, щоб пам’ятати про те, за що бореться.


Не пропустіть