Складено рейтинг моделей з найкращим інтер’єром (Фото)

Експертами в автомобільній галузі і журналістами було складено рейтинг моделей з найкращим інтер’єром.

Почесне перше місце виборов Audi Q5. При строгому і лаконічному оздобленні, салон німецького автомобіля виглядає приголомшливо. За рахунок сенсорного дисплея і системи Virtual Cockpit на передній панелі залишилися тільки найнеобхідніші для управління функції. Матеріали, використані для оббивки, звичайно ж, тільки найякісніші.

Всього на одну позицію поступається йому модель корейського суббренда Hyundai – Genesis G80. Інтер’єр цієї машини також не насичений індивідуальними або незвичайними елементами. Всі прилади на класичній передній панелі на своїх місцях, управління складнощів не викликає. Салон зручний, просторий і якісно виконаний.

На третьому рядку розташувався ще один кореєць – KIA Stinger. Дизайном екстер’єру моделі розбурхала не одного автолюбителя, а що ж внутрішнє оздоблення? Воно ні в чому не поступається стильній зовнішності авто, вважають експерти, назвавши його одним з кращих. Задній ряд досить місткий, вся обробка, в тому числі і дверних карт, виконана також якісно.

Четверте місце займає японський кросовер Mazda CX-9. Авто може також похвалитися просторим комфортабельним салоном, який дуже вдало вписується в модель. Єдиний момент на який радять звернути увагу автоексперти – дисплей. Не багатьом він припадає до душі, проте в управлінні ним складнощів не виникає.

І закриває рейтинг ще один крос, але вже від шведів – Volvo XC60. Нове покоління моделі отримало абсолютно новий інтер’єр з простою і зрозумілою ергономікою. В наявності дуже зручний сенсорний вертикальний дисплей. Що ж до крісел, то тут також варто відзначити комфорт і висока якість матеріалів обробки.


Не пропустіть