Volkswagen Passat нового покоління: відома дата випуску культової моделі (Фото)

Ситуація з Volkswagen Passat сьогодні трохи заплутана, оскільки існує три версії в залежності від регіону продажу.

Існує новий, випущений недавно в Китаї на основі платформи MQB, прийдешній Passat американської специфікації і європейська версія, яка готується до оновлення.

Версія, яку продали в країнах Європи, перейшла на платформу MQB ще в 2015 році. Компанія з Вольфсбурга заявляє, що вносить зміни в свою фабрику в Північній Німеччині, щоб підготуватися до оновленого Passat.

Згідно дуже небагатьом деталям про модель середнього розміру, в компанії стверджують, що вони продовжать продавати автомобіль в кузовах седан і універсал зі звичайним двигуном і гібридні.

Також повідомляється, що оновлена ​​версія популярного Passat буде мати «нові технології водіння, освітлення, допомоги водієві і інформаційно-розважальних систем, а також новий рівень онлайн-послуг».

Ці новинки допоможуть Volkswagen досягти важливого рубежу продажів: 30 мільйонів. За 45 років на ринку Passat вже випущений в більш ніж 29 мільйонах екземплярів по всьому світу протягом восьми поколінь і лише питання часу, коли він подолає вражаючий бар’єр продажів.

Це буде перший автомобіль в сегменті, який зміцнить свої позиції в якості другого бестселера компанії Volkswagen після безперечного продажів короля – Golf з його 35 млн проданих авто.

Відповідно до прес-релізу, «відлік часу для запуску на ринок наступного еволюційної стадії цієї лінійки продуктів почнеться вже в кінці січня 2019 року». Це означає, що вже зовсім скоро офіційний дебют автомобіля і може ми його побачимо на Женевському автосалоні в березні.

Тим часом, в середині січня на автосалоні в Детройті відбудеться прем’єра Passat для Північної Америки.


Не пропустіть