Mercedes-Benz презентував седан CLA нового покоління (Фото)

Стало відомо про те, що нову модифікацію автомобіля моделі Mercedes-Benz CLA почнуть продавати вже через кілька місяців.

Відзначимо, що вперше седан купеподібного типу надійшов у продаж 5 років тому. Тоді модель вважалася чи не найбільш доступною версією преміального бренду, але в минулому році в сімействі А сталося поповнення і в продаж надійшов стандартний седан. Однак, і від купеподібної версії в німецькій фірмі вирішили не відмовлятися, тому що вона була досить перспективною. І друге покоління Mercedes-Benz CLA було вперше продемонстровано громадськості в рамках виставки електроніки, яка нещодавно відкрилася в Лас-Вегасі.

Зовні автомобіль досить сильно змінився. Повністю перероблена головна оптика. Скло дверей в машині стали безрамковими. Що ж стосується салону, то він практично повністю повторює інтер’єр минулої модифікації. Хоча, змінилася форма дефлекторів обдування. Віртуальна панель приладів візуально з’єднується з тачскріном системи мультимедіа.

Під капотом передньопривідного седана розташовується мотор об’ємом в 2.0 літра, який має потужність в 224 кінські сили. Продажі повинні відкритися в кінці весни. Ціни поки тримаються в таємниці.


Не пропустіть