Новий Opel Corsa 2020 помічений під час тестів в серійному кузові

Компанія PSA вирішила перевести автомобілі Opel / Vauxhall Corsa на нову платформу і тому новинка стане одноплатформеним з Peugeot 208.

В результаті кропіткої роботи інженерів концерну, новинка буде працювати на тій же загальній модульній платформі, що і Peugeot 208 наступного покоління – CMP. Шосте покоління моделі вже проходить тести в серійному кузові, який прихований під товстим шаром камуфляжу.

Під маскуванням ховається зовсім новий дизайн, навіяний концептом GT X Experimental, представленим в минулому році. Незважаючи на те, що він перейде на абсолютно нову базу, вважається, що Corsa 2020 року збереже габарити актуального покоління моделі.

На знімках можна відзначити, що перед нами 5-дверна модифікація Opel Corsa. нове покоління хетчбека не отримає кузов. Аналогічна тенденція спостерігається і з іншими компактними моделями концерну PSA, що говорить про повну відмову від такої компоновки.

Очікується, що під капотом новинки розташується 1,2-літровий мотор, але не виключається і поява повністю електричної версії eCorsa. Модифікація з нульовим викидом буде працювати на платформі e-CMP, яка використовується поряд електромобілів групи PSA.


Не пропустіть