Toyota представила RAV4, який ідеально підійде для українських доріг (Фото)

На автосалон в Чикаго японський виробник привіз доопрацьовану версію кросовера Toyota RAV4 TRD Off-Road. Її відрізняє двоколірне забарвлення, ексклюзивні шини і посилена позашляхова підвіска.

Представлений екземпляр Toyota Rav4 TRD має білий дах і сірий колір кузова. Причому 180 дюймові диски взуті в всюдихідні шини Falken Wildpeak Trail з індивідуальним малюнком протектора і складом, спеціально створеним відповідно до вимог TRD. Протектор розрахований на важкі снігопади і має посилену конструкцію боковини, щоб зменшити ризик проколів. Малюнок створений для їзди по бруду, снігу, піску і має широкі канавки для відведення зайвої води з плями контакту.

В кросовері посилили і перенастроїли підвіску, щоб справлятися з будь-якими дорожніми нерівностями. Головним чином доопрацювання торкнулася гвинтових пружин, які м’якше переносять удари і контролюють віддачу. Нові відбійники, на думку компанії, підвищують контроль над кузовом при русі по нерівній поверхні.

У салоні можна відзначити появу всепогодних килимків з емблемою TRD. Крісла оббиті матеріалом SofTex, який легше шкіри і забезпечує велику довговічність. Завершують зміни вишиті написи TRD на передніх підголівниках, а також всепогодний задній вантажний килимок.

Для клієнтів буде запропонований вибір відтінків кузова до білого даху Ice Edge: Midnight Black або Lunar Rock. Також можна буде замовити кросовер TRD Off-Road в виконанні Super White або Ruby Flare Pearl.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть