Компанія Mazda скоро представить два нових кросовера

Компанія Mazda незабаром має намір представити два нових кросовера. Дебют одного з них відбудеться в рамках автошоу в Женеві, дата презентації другого поки не називається. Відомо, що обидва транспортні засоби надійдуть на північноамериканський ринок.

На сьогоднішній день японський виробник пропонує для цього ринку шість моделей, три з яких – представники SUV. Експерти схильні розглядати Mazda 3 в кузові хетчбек і седан як дві різні машини. Аналогічна картина йде з Mazda CX-5 і Mazda CX-9.

За словами генерального директора північноамериканського підрозділу компанії Масахиро Моро, один з кросоверів розробляється спеціально для ринку США. Збиратися автомобіль буде в Алабамі, де до 2021 року відкриється завод.

В рамках автосалону в Женеві Mazda представить ще одну новинку, але вона поки залишається загадкою. За словами експертів, виробник міг взяти стилістичні рішення від Mazda CX-3 і зробити автомобіль більш габаритним. Також є варіант того, що бренд презентує Mazda CX-4, яка на даний момент доступна до покупки виключно на ринку КНР.


Не пропустіть