Volkswagen презентував революційний вен Multivan 6.1 (Фото)

Представлений на Женевському автосалоні 2019 Volkswagen Multivan 6.1 відрізняється видозміненою носовою частиною – досить подивитися на решітку радіатора і головну оптику. Куди більше змін відбулося всередині.

Вперше серед автомобілів Volkswagen – тут повністю цифрова приладова панель (на основі матриці третього покоління MIB3). З’явилася також інформаційна система, інтегрована з SIM card (eSIM) і відкриває нові онлайн-сервіси. Роботу з нею полегшує великий дисплей тачскрін – на 8 або 9,2 дюйма.

Якщо говорити про технічну частину, то Volkswagen Multivan 6.1 отримав електромеханічний підсилювач керма замість гідравлічного. Із запропонованих двигунів – 2,0-літровий турбодизель потужністю від 90 до 199 к.с. Мотори відповідають останнім екологічним стандартам Euro-6d-TEMP-EVAP.

Також спільно з компанією ABT машина отримала і повністю електричний привід – з мотором на 82 кВт і батареями ємністю 77,6 кВт.год Запас ходу електромобіля досягає 400 км.

Помітно підвищений і рівень безпеки. У базове оснащення Volkswagen Multivan 6.1. увійде система проти бокового вітру Сross Wind Assist. Також машини отримають систему контролю за рухом по заданій смузі – Lane Assist, систему Park Assist, включаючи систему Side Protection, яка активується при маневруванні. Також доступна система Rear View Assist, яка допомагає при їзді заднім ходом, а також система Trailer Assist, що полегшує маневрування з причепом заднім ходом.
Старт продажів новинки запланований на осінь 2019 року.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть