Дизайнер розповів, чому в BMW 7-Series такі великі “ніздрі” (Відео)

Є два слова, які найкраще описують нову фальшрадіаторну решітку величезного баварського седана 7 серії: масивний і поляризаційний. Рішення інженерів BMW збільшити розмір цього елемента екстер’єру викликало у автомобільної громадськості суперечливі думки – комусь сподобалося поєднання величезних «ніздрів» з вузькими фарами, а комусь ні.

«На той випадок, якщо ви той, хто хотів отримати пояснення від баварського бренду, Олексій Хеза, дизайнер BMW, детально розповів про новий дизайн в недавно опублікованому відеоролику.»

За словами пана Хези, величезна решітка 7 серії була розроблена таким чином, щоб мати набагато кращу інтеграцію з іншою частиною лінійки BMW. Загалом, великий седан – велика решітка радіатора. Це також можна спостерігати з кросоверами BMW X5 і X7 – чим більше машина, тим більше її решітка радіатора.

Він також додав, що велика решітка дозволила (або змусила?) створити нижній бампер в більш мінімалістичному стилі, що в кінцевому підсумку покращує загальну аеродинаміку седана. Виявляється, саме те, що багато хто ненавидить, дійсно служить для певної мети.

Радимо додивитися відеоролик до кінця, з нього можна дізнатися багато цікавого про призначення тих чи інших елементів дизайну оновленого баварського седана представницького класу.

Джерело carsweek.ru

Не пропустіть