На Мальті знайдено занедбаний з 1990 року автосалон (Фото)

В мережі Інтернет були опубліковані знімки з центру продажів компанії Subaru, розташованого на Мальті – повідомляє avtodream.org.

У залі для демонстрації можна побачити велику кількість машин, покритих шаром пилу великої товщини.

Це вже застарілі моделі, такі як Justy, Impreza і купе моделі XT, які тривалий час не випускається, раніше користувалися великою популярністю.

Свідченням того, що в автоцентрі вже тривалий час нічого не мінялося не менше 10 -15 років, є ціни на машини. Вони до сих пір написані в місцевій валюті, тоді як перехід країни на євро був виконаний ще в 2008 році.

За наявною інформацією, даний автоцентр був одним на острові. Через час стали виникати автосалони інших компаній-імпортерів даної марки, і салон просто не зміг витримати конкуренцію.

Клієнти стали звертатися в інші салони, а машини залишилися непридбаними. Як повідомили місцеві жителі, колишній господар салону ще протягом деякого часу показувався в ньому, але зараз його вже не видно.

В результаті автосалон, який користувався великою популярністю, став своєрідною «капсулою часу». Найбільш цікавим екземпляром, що знаходяться в ньому, можна назвати Subaru XT, який виробляли з 1985 року до початоку 90-х.


Не пропустіть