ТОП-5 найбільш безпечних автомобілів BMW

Дослідження проводили визнані організації «IIHS» і «EuroNCAP». Автомобілі оцінювалися не тільки з безпеки для водіїв та пасажирів, а й для пішоходів.

Автомобілі марки BMW вже давно є знаком якості. При цьому, одними з кращих вони вважаються не тільки за технічними характеристиками і надійності, але і в питаннях безпеки. Фахівці організацій «IIHS» і «EuroNCAP» провели випробування з безпеки машин з модельному ряду BMW, на підставі яких експерти назвали кращих. Перше місце в рейтингу зайняв BMW 5-Series. Цей автомобіль має чудовий фронтальний захист і підвищену міцність кузова, а система електронних помічників допомагає дотримувати правильну дистанцію і попереджає про наявність дорожніх знаків.

Далі в рейтингу розташувалися кросовери – друге місце рейтингу експерти віддали моделям X1 і X2, а відразу за ними слідують більш габаритні X3 і X4.

В середині рейтингу розташувалися седани і купе, серед яких легендарна BMW 3-Series, а також автомобілі 2-series і 6-series. Ближче до кінці рейтингу фахівці поставили електромобіль «i3» і родстер «Z4». Замикає рейтинг новий BMW 7-ої серії – проте, тут справа не в поганій безпеці. Просто для даної моделі ще не проводилися тривалі тести.


Не пропустіть