Mitsubishi припиняє випуск популярного позашляховика (Фото)

Легендарний позашляховик випускали протягом 37 років. За ці роки з конвеєра зійшли близько 640 тисяч автомобілів. Як повідомила японська преса, виробництво Mitsubishi Pajero припинять вже в серпні цього року. Однак складські запаси будуть розпродавати ще протягом якогось часу на більш, ніж 70 світових ринках.

Mitsubishi випустять спеціальну версію Pajero Final Edition – правда, обмежаться лише 700 екземплярами. Цей позашляховик отримав люк з електричним приводом на даху, салон оброблений шкірою, а дверні пороги оснащені спеціальними накладками. Також особлива комплектація включає в себе мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном. Крім цього, кожному покупцеві Pajero вручать наручний годинник Citizen з фірмовим логотипом Mitsubishi.

Під капотом – турбований дизельний двигун об’ємом 3,2 л, потужністю 190 к.с. і обертовим моментом 441 Н / м, поєднаний з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – повний, Super-Select 4WD II, з блокуванням заднього диференціала.

Mitsubishi Pajero Final Edition – колекційний автомобіль. Орієнтовна його вартість – близько $ 40 тисяч.

Нинішнє покоління Mitsubishi Pajero дебютувало в 2006 році на Паризькому автосалоні. Залежно від ринку були доступні 3,0-літровий V6, 3,5-літровий V6 і 3,8-літровий V6, а також два чотирициліндрових дизеля. У 2018 року Mitsubishi на тлі сильно упав попиту на Pajero в Японії випустив менше 1000 примірників. Основна причина спаду продажів – погані економічні показники позашляховика і конкуренція з боку Outlander PHEV і Eclipse Cross.


Не пропустіть