Новий Geely Emgrand X7 показали на шпигунських фото

Компанія Geely готує до виходу на китайський ринок модернізовану версію свого популярного кросовера Vision X6, який також відомий під назвою Emgrand X7. Реалізація цієї моделі повинна стартувати в «Піднебесній» до кінця нинішнього року.

Напередодні в базі міністерства промисловості Китаю з’явилися перші фотографії новинки, судячи з яких «паркетник» отримає новий передній бампер і решітку радіатора, збереже форму фар, але вони отримають нову начинку. У кормовій частині з’являться нові багажні двері і зникнуть ліхтарі в стилі Volvo.

Що стосується інтер’єру нового Vision X6, то він отримає революційні перетворення. Зокрема в ньому з’явиться нова передня панель, інша приладова панель, оновлений селектор перемикання передач, новий блок управління «кліматом», а також витаючий дисплей «мультімедійки».

Моторна лінійка кросовера тримається в секреті, але очікується, що в неї точно увійде бензиновий турбований 1,4-літровий агрегат, форсований з 133 до 141 кінської сили. Привід, як і у попередника, буде тільки переднім.


Не пропустіть