П’ять найнадійніших універсалів з повним приводом (Фото)

Експерти склали рейтинг з п’яти найбільш надійних моделей повнопривідних універсалів, на які слід звернути увагу при підборі уживаного варіанту. З великою часткою ймовірності один з цих автомобілів саме те, що вам потрібно насправді. Підвищена прохідність, практичність і надійність в експлуатації є головними козирями даних машин.

Skoda Octavia

Оптимальною вважається версія з 1,8-літровим турбованим двигуном, який агрегатується з 6-ступінчастою «механікою». Силова установка і трансмісія відрізняються надійністю, а високий кліренс з повним приводом дозволяють комфортно себе почувати на бездоріжжі.

Audi Allroad

Преміальний крос-універсал для любителів німецького автопрому. Стійкий до появи іржі кузов здатний послужити вірою і правдою не одне десятиліття. Повнопривідна система Quattro дозволяє без проблем долати несприятливі дорожні умови, а потужний турбомотор об’ємом 2,7 літра проявить себе з кращого боку на трасі.

Toyota Caldina

Модель особливо популярна на Далекому Сході. Кращим вважається третє покоління універсала, яке йде тільки з автоматичною коробкою передач. Надійність двигуна і трансмісії перевірена часом!

Volvo XC70

Навіть перше покоління досі може похвалитися хорошим технічним станом. Якщо автомобіль вчасно обслуговувався, то ніяких проблем з ним не буде. У двигуна і коробки передачі великий запас надійності.

Subaru Outback

Один з лідерів цього рейтингу, оскільки хороший по всіх параметрах. Довговічний мотор і механічна трансмісія з можливістю їзди на зниженій передачі ідеально підходять для наших умов експлуатацій. Підвіска не боїться вітчизняних доріг, а міцний кузов абсолютно не схильний до корозії.


Не пропустіть