Renault готує новий субкомпактний кросовер (Фото)

Майже всі великі виробники в даний час мають в своєму модельному ряду по 3 кросовера і позашляховика, про що вирішили потурбуватися також і в Renault.

Сегмент продовжує рости, і деякі з автовиробників вже працюють над розширенням асортименту своїх SUV, і Ford є хорошим прикладом з новим Puma. Схоже, що Renault візьме приклад з американців і випустить другий субкомпактний кросовер, який був помічений фотошпигунами на тестах.

На знімках можна побачити Clio попереднього покоління, яка використовується в якості тестового мула для абсолютно нового транспортного засобу. Хетчбек значно піднятий, ніж оригінальна модель, і ми припускаємо, що він може запропонувати повний привід в якості опції. Інший невеликий кросовер Renault, Captur, продається виключно як модель з переднім приводом, тому було б доцільно додати автомобіль з системою AWD для більш підприємливих клієнтів.

На даний момент більше нічого не можна сказати, так як це, ймовірно, ранні стадії розробки для ще не названої моделі. Тим не менш, ми знаємо, що новинка поділить деякі елементи з новим Clio і новим Captur другого покоління, що означає, що вона буде створена на платформі CMF-B.

Архітектура дозволяє використовувати гібридні і повністю електричні силові установки. Наскільки ми можемо судити, просто подивившись на фотографії, цей прототип оснащений невеликим бензиновим двигуном з турбонаддувом.

Очікується, що новинку представлять одразу після випуску нового Captur. Останній вже перебуває на просунутій стадії розробки і проходить випробування в серійному кузові. Відомо, що він отримає підключається гібридну версію, що забезпечує 50-кілометровий пробіг виключно на електротязі.


Не пропустіть