23-річний BMW M3 продають за ціною нового Land Cruiser Prado (Фото)

Створення по-справжньому крутого автомобіля вимагає значних коштів, які навряд чи вдасться “відбити” при продажу. Саме така доля у цього BMW M3, апгрейд якого обійшовся власнику в 90 000 доларів, але на реалізацію модель виставили за вдвічі меншу суму.

Випущений в далекому 1996 році BMW M3 перетворили в безкомпромісний спорткар для трек-днів. Під капотом білого купе розмістили 515-сильний V8 від GM, доопрацьований тюнерами з Texas Speed. Потужність передається на задні колеса через шестиступінчасту механіку Tremec TR6060.

Разом з мотором довелося замінити карданний вал, рульову рейку і опори двигуна. Також трековий M3 наділили спортивними амортизаторами MCS TT2 і масивним дифузором. Крім того, в багажнику розмістили нестандартну систему подачі палива, розроблену для запобігання паливного голодування при високому бічному прискоренні.

У салоні встановлений каркас безпеки, ковші Recaro з п’ятиточковими ременями, спортивне кермо і важіль КПП. Підлога позбавлена обробки і сяє голим металом. Приладову панель і центральну консоль зберегли в колишньому вигляді. Кондиціонер також на місці.

Роботу над цим BMW M3 безумовно провели масштабну, хоча в той що на автомобіль витратили цілих 90 тисяч все одно віриться насилу. На продаж модель виставили за 45 000 дол., Що ніби як удвічі дешевше, але чи надихне така знижка потенційного покупця?

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть